Sergio Ramos prvi komentarisao dolazak Hazarda u Real Madrid


Belgijski reprezentativac Eden Hazard je prvo veliko pojačanje Real Madrida za novu sezonu.

Kraljevski klub je prošle sezone konačno završio transfer sagu i potvrdio da je Hazard novi igrač ovog tima. Belgijanac na Santiago Bernabeu stiže iz Chelseaja i s Realom je potpisao petogodišnji ugovor.

Jasno je da Florentino Perez želi vratiti Kraljeve u sami vrh, a Hazard bi trebao biti najveće pojačanje za novu sezonu. Dolazak Hazarda je oduševio navijače Reala, ali i igrače ovog kluba.

Prvi koji se oglasio nakon transfera bio je kapiten kraljevskog kluba Sergio Ramos koji nije krio oduševljenje što je Hazard potpisao ugovor s Realom.

"On je fantastično pojačanje. Hazard je igrač svjetske klase i sigurno da će biti ogromno pojačanje za našu ekipu. Zadovoljan sam kako teku pripreme za novu sezonu što se tiče pojačanja", rekao je Ramos.

Kapiten Reala dotakao se i priče od prije nekoliko sedmica kada se špekulisalo da će napustiti klub jer je dobio izuzetno bogatu ponudu iz Kine. Zbog toga je čak organizovao i vanrednu press konferenciju.

"Morao sam organizovati press i tu stranicu zatvoriti. Ljudi više ne pričaju o tome i to je najvažnije. Sretan sam što igram za Real i želim tu ostati što duže", dodao je Ramos.

Objavi komentar

0 Primjedbe