Real pružio podršku svom voljenom Ikeru Casillasu


Kompletan fudbalski svijet u šoku zbog Ikera Casillasa koji je doživio srčani udar.

Marca je objavila da je Casillas jučer primljen u privatnoj bolnici u Portu u urgentni centar, a doktori su nakon pregleda utvrdili da je imao srčani udar.

Urađena mu je kateterizacija srca, te se sada Casillas nalazi u dobrom stanju.

Najvažnije sigurno je da se nalazi van životne opasnosti, ali sigurno je da ga do kraja sezone više nećemo gledati na golu Porta.

Prema nekim nezvaničnim informacijama, upitan je i nastavak karijere legendarnog Španca.

Mnoge poznate ličnosti i sportski kolektivi su mu pružili poruke podrške, među kojima je i matični Casillasev klub Real Madrid:

"Real Madrid upućuje svu svoju podršku voljenom kapetanu Casillasu. On nas je kroz svoju profesionalnu karijeru naučio da prevaziđemo najnevjerojatnije izazove kako bismo povećali slavu našeg kluba. To nas je naučilo da se odustajanje ne uklapa u našu filozofiju života i pokazalo nam je bezbroj puta kako da budemo jači što je izazov teži. Real Madrid želi da vidi svog vječitog kapetana zdravog što je prije moguće i da mu pošalje svu hrabrost svijeta", navodi se u saopštenju Kraljevskog kluba.

U ljeto 2015. je organizovao nezaboravnu press konferenciju u kojoj je saopštio da klub ne želi produženje ugovora. Pričao je i o najranijim počecima u Realu, nakon čega je i zaplakao i još jednom dokazao svoju veličinu.

Inače, gol Kraljeva je branio na 725 utakmica, a sa Realom je osvojio pet titula prvaka Španije, tri titule prvaka Evrope, dva španska kupa, četiri Superkupa Španije, dva Svjetska klupska prvenstva i dva UEFA Superkupa Evrope.

Objavi komentar

0 Primjedbe