Neymar rekao saigraču iz reprezentacije gdje želi nastaviti karijeru


Brazilski fudbaler Neymar nalazi se u centru pažnje sportske javnosti nakon što je udario navijača.

PSG je za vikend izgubio u finalu Kupa Francuske od Rennesa, a nakon toga Neymar je sve šokirao jer je šakom u glavu udario navijača koji je bio na tribinama.

Neymara sigurno očekuje žestoka kazna, a francuski mediji prenose da bi mogao biti suspendovan na čak osam utakmica. To znači da će propustiti kraj ove, ali i početak naredne sezone.

Ipak, mediji u Španiji navode da Neymar naredne sezone neće igrati u Francuskoj, te da će se prema svemu sudeći vratiti u La Ligu. Ovaj put to neće biti Barcelona već najveći rival ovog kluba Real Madrid.

Madridski AS objavio je danas da Neymar ima veliku želju da nastavi karijeru u kraljevskom klubu, te da "pobjegne" iz PSG-a koji je prema mišljenju mnogih bio veliki promašaj za Brazilca.

Navodno, Neymar je čak svom saigraču iz reprezentacije Marcelu rekao da bi volio da budu i klupski saigrači u Real Madridu, te da ima veliku želju da pređe na Santiago Bernabeu.

Brazilac se s Kraljevima povezuje već neko vrijeme i očito da nije nemoguće da ga vidimo u dresu ovog kluba. No, pitanje je koliko će PSG tražiti novca za njega s obzirom da su ga prije dvije godine platili nevjerovatnih 222 miliona eura Barceloni.

Pored madridskog portala ovu vijest objavio je i El Chiringuito TV koji je prošlog ljeta prvi objavio da će Cristiano Ronaldo preći u Juventus, ali tada im niko nije vjerovao. Čak su objavili da će taj transfer koštati 100 miliona eura, te su na kraju sve pogodili.

Da li će i ovaj put biti u pravu što se tiče Neymara i Real Madrida ostaje nam da vidimo na kraju ove sezone.

Objavi komentar

0 Primjedbe