Real prelomio, ovo su tri opcije za Isca!


Izgleda da je i njemu jasno da status nema veze sa trenerom, samo jedna stvar ga spasava, ali je mnogo bliži odlasku. Tri kluba čekaju...

Isco je veći dio El Clasica odgledao sa klupe, ulaskom nije promijenio ništa, osim što je zvižduke Baleu pretvorio u aplauze sebe kada je ušao na teren.

Ipak, ono što je važnije od mišljenja navijača je činjenica da je i Perez razočaran njegovim ponašanjem, pa navodno siguran odlazak Solarija nema veze sa prodajom Andalužanina.

Stvari stoje ovako, navodno su tri tima spremna da plate blizu 80 miliona eura za Isca.

Jedan je Juventus, ako ostane Allegri ili dođe Zidane, međutim, Allegri bi mogao baš u Real, pa bi time vjerovatno insistirao na Iscu,  čini se da je realnija mogućnost Iscovog odlaska u Premier Ligu.

Tamo je na meti Liverpoola koji traži kreativnog igrača od odlaska Coutinhoa, istina imaju Šaćirija, ali on je rezerva, priča se da nisu zadovoljni Keitom koji je također izgubio mjesto u timu.

Druga varijante je Manchester United. Solskjer vjeruje da ako bi prodao Freda, ima mogućnost da kupi Isca.

Isco još nije odlučio, imao ugovor do 2022. ali želi da igra, sada u Realu to nije moguće, pa bi eventualno prihvatio odlazak, ako se njegov status ne promijeni.

Objavi komentar

0 Primjedbe