Može li neko zaustaviti rasulo u Madridu? Sukob zvijezda Kraljeva na treningu zbog gluposti


I kada pomislimo da se na Bernabeu nazire izlazak iz krize, Real ponovo "potone". Osim slabih rezultata, ove sezone konstatno pristižu informacije o problemima u svlačionici Kraljeva.

Real Madrid je sinoć savladao Valladolid u gostima sa 1:4 u 27. kolu LaLige, ali je gotovo bez šansi za naslov prvak Španije. Također, Kraljevi su ispali iz Kupa Kralja i Lige prvaka, pa je jasno da igraju sezonu za zaborav.

Ni Sanitago Solari koji je zamijenio Julena Lopeteguija nije uspio povezati konce na Bernabeu, pa se intenzivno špekuliš i o njegovom otkazu.

Nije Solari ni u najboljim odnosima sa nekolicinom svojih igrača, a u medijima su se pojavili izvještaji o žustroj raspravi na relaciji trener - igrači nakon ispadanja iz LP od Ajaxa.

Ispadanje iz LP i dva poraza od Barcelone u kratkom vremenskom periodu itekako su uticali na odnose u svlačionicu.

Pritisak ne raste samo na trenera i čelnike kluba, već i na igrače, a Marca donosi informacije o sukobu dvojice lidera, Sergia Ramosa.

Navodno je na subotnjem treningu Kraljeva došlo do žestokog sukoba između Sergija Ramosa i Marcela, a njihov fizički obračun spriječili su ostali saigrači.

Ono što je još gore jeste činjenica da je uzrok njihovog sukoba bio beznačajan, moglo bi se reći i potpuna glupost.

Naime, igrači Reala su na treningu igrali "na male" podijeljeni u dvije ekipe, a Marcelova je pobijedila Ramosovu.

Marcelo je slavio pobjedu svoje ekipe, što se kapitenu Reala nikako nije svidjelo, što mu je odlučio i jasno pokazati.

Uslijedila je žučna rasprava, ali se situacija ubrzo smirila nakon što su se umiješali ostali igrači Reala. Marca saopštava da je razmirica do kraja treninga u potpunosti riješena...

Objavi komentar

0 Primjedbe