Realu treba rekonstrukcija: Novi trener i vrhunski igrači


Bernabeu je prazan, navijači su razočarani, momčad igra dosadno i osjeti se kako neki uopće ne žele dati sve od sebe za ovaj grb. Ova momčad je osvojila sve što se može osvojiti, ali njihovo vrijeme je prošlo i Real Madrid treba nova imena. No, ne samo u pogledu igrača nego i trenera.

Praznina koja je nastala Zidaneovim i Ronaldovim odlaskom je očita. Politika dovođenja mladih talenata očito ne funkcionira. A isto to možemo reći i za Solarija koji je dobar samo kao privremeni trener. Real Madrid napokon mora dovesti vrhunskog trenera jer očito je da Solari neće voditi ovu momčad do kraja 2019. godine.

Pochettino, Klopp, Allegri. 
Madridu je potreban prestižni trener, onaj koji samostalno donosi odluke i ima karakter. To je prvo što treba Real Madridu. Netko tko će izgraditi novi tim za napad na sve trofeje i netko tko će vratiti publiku na Santiago Bernabeu.

Momčad puna iscrpljenih igrača. 
Real Madrid mora ići na tržište i dovesti nove, top igrače, jer: Bale nije nasljednik Cristiana Ronalda, Marcelo nije ni sjenka onog igrača iz prošlih sezona, Asensio nije napravio očekivani iskorak i Modrić, Benzema i Ramos su već "zagazili" u 30-e te im je potrebno pronaći zamjenu. Marcos Llorente je jedina pozitivna stvar ove sezone, dok je Isco, kao najtalentiraniji član momčadi prebačen na klupu. Madrid ima najlošiju momčad u zadnjih nekoliko sezona....

Dovedite zvijezde, a ne talente!
 Florentino Perez je po svom dolasku težio politici "Zidanes i Pavones", dakle dovođenju najboljih i korištenjem mladih španjolskih nogometaša. Zatim je počeo dovoditi osrednje igrače, što je rezultiralo njegovim odlaskom. No, kada se vratio ponovno je dovodio najbolje, takozvane "Galacticose". Međutim, sada se okrenuo tome da kupi sve mlade talente na svijetu: Vinicius Jr, Brahim Diaz, Odegaard, Asensio, Lunin.... Ali Madrid nije klub koji tako može funkcionirati i potrebna su mu velika imena. Rekonstrukcija je u ovom trenutku jedino pravo rješenje...

Objavi komentar

0 Primjedbe