KEYLOR NAVAS 6,5
 - Keylor je danas odradio dobar posao. Njega ne možemo kriviti za pogodak koji smo primili jer je on u svojoj moći napravio sve. Tokom utakmice i nije imao potrebe nešto previše intervenirati jer Betis nije imao toliko prilika čiji su udarci išli u okvir vrata, ali kada god je trebao očistiti i pokupiti loptu, Navas je bio izvrstan.

DANI CARVAJAL 7,0
 - Jedan od nekoliko igrača Real Madrida koji će svaku utakmicu poginuti na terenu. I danas je bio izvanredan... Sjajno je odradio svoje dionice prema naprijed i svoje dužnosti u obrambenoj liniji, kako na protivničkoj, tako i na svojoj polovini. Ne možemo očekivati od njega veći utjecaj u napadu, kada ga nije imao tko odigrati.

RAPHAEL VARANE 7,0
 - Varane je isto tako svoj dio posla u obrani odradio na najbolji mogući način. Ne mogu se sjetiti niti jedne njegove greške, a isto tako niti jednog izgubljenog duela. Polako s tokom sezone Rapha diže svoju formu i samo neka tako nastavi.

SERGIO RAMOS 6,5
 - Sergio je danas upisao jedan solidan nastup. Možemo slobodno kazati kako je napravio par ključnih intervencija u petercu Real Madrida, ali treba napomenuti kako je dosta tog napravio na jedan, reći ćemo malo lošiji način. Ispao je u nekoliko navrata prilično naivno, a tu možemo spomenuti i situaciju kod gola. No nastup, kao i ocjena su prolazni.

NACHO FERNANDEZ 6,0
 - Nit dobro, a ni loše. Nacho je odradio jednu dinamičnu poziciju tokom ove utakmice. Morao je u fazi obrane biti centralni branič, a u fazi napada i fazi presinga na njihovoj polovini lijevi bek. Svoj dio posla je odradio korektno, iako je u par navrata donosio neke ishitrene odluke, a to je sve rezultiralo diranjem lopte rukom u situacijama kada to ne smije.

SERGIO REGUILON 6,0
 - Sergio nije odigrao bajno, ali je odigrao zadovoljavajuće. Zamislimo samo Marcela na ovoj poziciji, to bi bio masakr... Iako je izgledao u nekim navratima prilično izgubljeno, Sergio je odlično i požrtvovno odradio obranu, a od njega se to i tražilo u ovoj utakmici.

CARLOS CASEMIRO 6,5
 - Onaj prljavi dio posla pripao je ponovno Casemiru. Možemo reći kako je jedan od najboljih na Svijetu u tom segmentu igre. Radio je prekršaje kada je to trebalo napraviti, bio je izvrsno pozicioniran i sjajno se nadopunjavao kako bi pokrpao rupe u obrani. Uz to, nekoliko je puta sjajno presjekao loptu i povukao prema naprijed.

LUKA MODRIĆ 7,0
 - Luka je napokon odigrao jednu utakmicu na novoj poziciji kako to njemu i priliči. Ne samo zbog postignutog pogotka nego i zbog načina na koji je sudjelovao u utakmici. U obrani je odradio svoj dio posla vraćajući se i pomažući obrani, a prema naprijed je ponudio jednu krasnu dozu kreacije, koju je okrunio prekrasnim pogotkom.

FEDERICO VALVERDE 6,5
 - Iako će ga neki prozvati zbog one propuštene prilike s kojom je mogao odvesti Real Madrid u mirniju utakmicu, ja ću ga pohvaliti. On je jednostavno donio onakvu odluku i to je to. Što se tiče svega ostalog, tu možemo samo pohvaliti mladog Urugvajca jer je sjajno igrao i prema naprijed i prema nazad. Definitivno prolazna i ocjena i nastup!

VINICIUS JUNIOR 8,0 *igrač utakmice
 - Po mom sudu i najbolji naš igrač danas u ovoj utakmici. Iako se nije upisao u strijelce, ono što je napravio Vinicius je sjajno! Bio je aktivan, energičan i konstantno opasan tokom cijele utakmice. Sjajno se nadopunjavao sa svakim svojim suigračem na bilo kojoj poziciji. On mora ostati u prvih 11!

KARIM BENZEMA 5,5
 - Karim nije ubilježio baš najbolji nastup jer je mogao i bolje odreagirati u nekim situacijama. No svakako ne treba zaboraviti da je on isto tako sudjelovao u akciji kod prvog gola Real Madrida. Morao je izaći na poluvremenu jer se doima da je slomio prst na ruci. Nadajmo se da će se što brže vratiti u pogon.

CRISTO GONZALEZ 3,5
 - Cristo je ušao na poluvremenu umjesto Karima Benzeme. Mogao je bolje i to svakako bolje. U nekim situacijama je previše žurio, dok je pak u nekima bio prespor, ali razumljivo je jer ovaj način igre njemu ne odgovara.

DANI CEBALLOS 7,5
 - Iako je ušao prilično kasno u igru, uspio je pokazati zašto ga je Real Madrid doveo. U ključnim trenucima postigao je prekrasan pogodak iz slobodnog udarca i time Realu donio sva tri boda na teškom gostovanju.

BRAHIM DIAZ -
 - Igrao premalo za detaljniji opis i ocjenu.

SANTIAGO SOLARI 5,0
 - Santiago Solari je danas stigao do pobjede, prve u LaLigi ove kalendarske godine. Osvojio je tri boda i to je ono s čim možemo biti zadovoljni. Sve ostalo (kompletan sustav igre) nije za nikakav komentar jer bi se mogle izreći stvari koje ne bi bile nimalo prikladne.