NAJAVA Osmina finala Copa del Rey: Real Madrid - Leganes


Real Madrid će večeras imati priliku da na Santiago Bernabeu stekne što bolju prednost uoči uzvratne utakmice protiv Leganesa (21:30 sati).

Januar je sinonim za Copa del Rey. Tijekom sljedeća četiri tjedna otkrit ćemo polufinaliste natjecanja i kako bi se uvjerili da li će Real Madrid biti među posljednja četiri. Nakon prolaska protiv Melille (10-1 rezultat iz oba meča), bijeli se sada suočavaju s Leganesom u osmini finala. Prvi utakmica će biti odigrana večeras na Santiago Bernabéu (21:30 sati).

Dobro svjestan važnosti utakmice, Santiago Solarijeva momčad će igrati ​​s namjerom da steknu prednost uoči uzvratne utakmice koja se igra sljedeće srijede na Butarqueu stadionu. U potrazi za napredovanjem u sljedeći krug, domaćini će se utješiti činjenicom da su postizali golove u svakoj od svojih posljednjih 26 utakmica u Copa del Reyu na Bernabéuu.

"Copa del Rey je vrlo posebno natjecanje, a mi ćemo ići na pobjedu od prvog zvižduka protiv Leganesa",  izjavio je Solari. Šef bijelih također je izrekao svoje mišljenje o najnovijem igraču u klubu,  Brahimu  Díazu: "Dobro je prošao obuku i sretan je što je ovdje."

U međuvremenu, ozlijeđeni Mariano, Gareth Bale, Marcos Llorente, Marco Asensio i Toni Kroos sigurno neće prisustvovati meču.

Objavi komentar

0 Primjedbe