Mijatović: "Nemoguće je da Real osvoji titulu"


Nekadašnji fudbaler Real Madrida Predrag Mijatović za španski Cadena SER govorio je o trenutnoj situaciji u kraljevskom klubu.

Madriđani u LaLigi trenutno se nalaze na petoj poziciji, što je ispod svih očekivanja, a jedan od onih koji smatra kako je Real izgubio šansu za osvajanjem titule je i legndarni Mijatović.

"U ligaškom dijelu nismo uradili mnogo ove sezone i mislim da malo toga možemo da uradimo do kraja. Sa deset bodova zaostatka, nemoguće je biti prvak i treba se okrenuti drugim takmičenjima. Praktično je nemoguće stići do titule", kazao je Mijatović.

Mišljenja je kako Realu neće biti lako ni u Ligi prvaka.

"Komplikovano je po drugi put odbraniti titulu. Sa Zidaneom su Ligu prvaka dobili na penale. Zamislite da su izgubili u finalu... Sadašnji Real ne reflektuje takvo samopouzdanje. Kod igrača postoji želja, to stoji, ali mislim da nisu u stanju osvojiti veliki pehar sada."

Mijatović je, podsjećanja radi, Realov dres nosio u razdoblju od 1996. do 1999. godine, a po završetku karijeru jedno vrijeme je na Santiago Bernabeu obnašao i funkciju sportskog direktora.

Kroz karijeru je još igrao za Levante, Fiorentinu, Valenciju, Budućnost iz Podgorice i Partizan.

Objavi komentar

0 Primjedbe