Santiago Solari: "Naša povijest nas tjera da i sutra krenemo po pobjedu"


Real Madrid će u srijedu odigrati svoju posljednju utakmicu u sklopu grupne faze Lige Prvaka protiv CSKA Moskve. Los Blancosi su osigurali svoj prolazak u daljnju fazu natjecanja, ali pošto su prvu utakmicu protiv ruske momčadi izgubili sutra bi trebali krenuti u osvetnički pohod. Evo na koji je način Santiago Solari analizirao utakmicu:

MARCELOVA OZLJEDA
 "Nadam se da će uskoro svi naši igrači biti dostupni i da neće osjećati neugodnosti."

ODGOVOR NA KOMENTARE RONALDA
 "Poniznost je vrlina velikih i svlačionica Real Madrida je velika glede svih sportskih vrijednosti. I ponizna je, a Cristiano je proživio takvu povijest."

ISCO I ASENSIO
 "Ako ste čitali naslovnice i novine, onda ćete znati da sam na pitanja vezana uz njih već odgovorio. Ako već ne čitate druge medije, pročitajte svoje."

ŽELJA ZA SVIM TITULAMA
 "Liga ili Liga Prvaka, ja biram obje. Tu isto tako spada i Kup i Svjetsko Klupsko Prvenstvo. Ja volim sva natjecanja i na njih sve Real Madrid i cilja."

UTAKMICA PROTIV CSKA MOSKVE
 "Mi u svakoj utakmici dajemo sve od sebe, ali je teško ostvariti istu razinu energije u baš svim utakmicama. Sve to je još i važnije na internacionalnim utakmicama, ali zbog toga to sve i je izazov."

NEDOLASCI DEMBELEA NA TRENING?
 "Dembele? Ono što mi o tom govorimo u Real Madridu je strogo privatno."

OPORAVAK MARCELA
 "Nadam se da ćemo uskoro moći računati na Marcela. Najvažnija stvar je da možemo na njega računati uskoro, a uz njegovu konstantnost treniranja vjerujem da će biti dobro. Jer zaista nije dobro da on jednu utakmicu igra, a da drugu ne igra."

ADAPTACIJA VINICIUSA
 "Vinicius je ispunio sva očekivanja. Svi smo jako sretni s njegovim dolaskom i njegovim napretkom. Pred njim se nalazi budućnost."

POBJEDA PROTIV CSKA
 "Iako se sutra ne igra za ništa, naša povijest nas tjera da i sutra krenemo po pobjedu."

ZAKLJUČAK
 "Na kraju se donose zaključci, ali na kraju svakog dana mi vodimo knjigu, sitne i male zabilješke."

Objavi komentar

0 Primjedbe