Santiago Solari nakon utakmice protiv Vallecana: "Mislim da je Benzema zadobio samo udarac i ništa više"


Santiago Solari se obratio medijima nakon što je njegova momčad upisala novu pobjedu u La Ligi i to sada protiv Rayo Vallecana (1:0), a evo što je rekao.

Samo 1:0 na kraju?
"Bili smo dominantniji i morali smo utakmicu završiti s puno većom prednošću. No, ako ne zabijete, onda se morate mučiti. U drugoj polovici nismo imali previše prilika, a protivnik nam je zaprijetio tek na kraju utakmice. Protiv Huesce je bilo 1:0, a igrali smo loše, no to nije bio slučaj danas i rezultat je bio isti. Igrali smo puno bolje."

Dopuštene prilike Rayu na kraju utakmice?
"Bili smo bolji u prvom poluvremenu, ali Rayo također igra jako dobar nogomet. Pokazao je to i protiv drugih protivnika ove sezone. Courtois je na kraju sjajno odreagirao."

Promašaji?
"Asensio je propustio neke prilike, ali je bio veoma aktivan na utakmici. Vraćao se u obranu i vidjeli smo ga po cijelom terenu. Svi želimo vidjeti ovakvog Asensija..."

Isco?
"Meni je u interesu da su svi igrači zdravi i sretni. Pokušavam ne pogriješiti u nekim svojim odlukama, ali to ću sigurno nekada napraviti. No, to je dio mog posla."

Benzema?
"Mislim da je zadobio samo udarac i ništa više. Ista stvar je s Asensijom. Nemamo puno vremena za dodatne preglede, oni će sutra biti u avionu za Abu Dhabi."

Analiza utakmice?
"Imali smo vrlo dobro prvo poluvrijeme. Bili smo izvrsni i imali smo šanse da zabijemo još nekoliko pogodaka. Mogli smo povećati rezultat, ali nismo pa je protivnik imao priliku na kraju. To se dogodi kada ne riješite utakmicu u svoju korist do samoga kraja."

Zvižduci?
"Volim podršku koju dobivamo na ovom stadionu. Oduševljen sam našim navijačima, a zvižduci su normalni nakon promašene prilike."

Isco ponovno bez minuta?
"Utakmica je bila takva i morali smo uvesti Ceballosa umjesto Marca koji je bio umoran. A zatim smo uveli Fedea i Vinija kako bi malo osvježili momčad u napadu."

Vaši dojmovi na trenerskoj poziciji u Real Madridu?
"Pa, stvari idu u dobrom smjeru. Imamo devet od 11 pobjeda, prvi smo u Ligi prvaka, prošli smo dalje u Kupu protiv Melille, a sada idemo na jedan vrlo zanimljiv turnir u sklopu Svjetskog prvenstva. Oduševljen sam."

Objavi komentar

0 Primjedbe