Prvo pojačanje Real Madrida u 2019. godini - Brahim Diaz


Brahim Diaz, jedan od najvećih španjolskih talenata ovih dana bi trebao preći u Real Madrid! Naime, kako doznaje MARCA, Real Madrid i Manchester City su postigli dogovor oko njegovog transfera i sada se samo očekuje službena potvrda istog. Prvak Engleske će dobiti 15 milijuna eura, a Španjolac će potpisati ugovor na šest sezona.

On će popuniti jedno od dva slobodna mjesta u momčadi Real Madrida i pridružiti će nam se već u zimskom prijelaznom roku. Također, igrati će za prvi tim i godišnje će zarađivati 3,5 milijuna eura bruto.

Očekuje se da će se idućeg tjedna riješiti sve stvari oko ugovora, kao i njegovo predstavljanje na Santiago Bernabeuu pred navijačima.

SJAJNA TRŽIŠNA PRILIKA ZA MADRID

Ovo je definitivno ponuda kakvu Real Madrid ne može odbiti, jer veznjak sam želi doći natrag u Španjolsku, odnosno Madrid. Diaz je jedan od najperspektivnijih veznjaka u Europi i Real Madrid može biti sretan što ga dovodi za "samo" 15 milijuna eura.

Španjolac nije igrao u prvoj momčadi Cityja zbog prevelike konkurencije (Sterling, Mahrez, Sane, De Bruyne...), a ništa bolja situacija za njega neće biti niti u Real Madridu. Iako, zaista je riječ o talentiranom igraču koji je spreman za igranje u prvoj momčadi Los Blancosa. A ono što je još zanimljivo u vezi njega je i briljantna igra objema nogama. On je ljevak, ali fantastično barata i desnom nogom.

Objavi komentar

0 Primjedbe