Ovo su napadači koje bi Real Madrid mogao dovesti na zimu


Real Madrid ove sezone ima najlošiji golgeterski učinak još od sezone 2006/07. U 27 utakmica Los Blancosi su postigli "samo" 55 pogodaka, od toga tek 23 u ligi što je duplo manje od prvoplasirane Barcelone. Osim toga, napadači su uvelike zakazali, Bale i Benzema su postigli 11 odnosno deset pogodaka.

To su podaci koji ukazuju na to da Real Madrid treba još jednog napadača u zimskom prijelaznom roku jer samo golovi mogu donijeti i trofeje. A madridski AS je danas za svoje čitatelje objavio imena nekih napadača koji bi mogli stići na Santiago Bernabeu u siječnju/januaru.

Mauro Icardi
Klub: Inter;
Starost: 25 godina;
Golovi ove sezone: 13;
Tržišna vrijednost: 100 milijuna eura.

Interov napadač se već povezivao s Real Madridom i on bi nam možda bio najbolja opcija. Nedavno se pisalo o tome da će on produžiti ugovor s Interom, no te informacije je njegova supruga i agentica Wanda Nara demantirala.

Timo Werner
Klub: RB Leipzig;
Starost: 22 godine;
Golovi ove sezone: 13;
Tržišna vrijednost: 65milijuna eura.

Nijemac se također ranije povezivao s Real Madridom. Za njega se kaže da je među najboljim njemačkim napadačima, a brojni mediji su uvjereni da ga Madrid može dovesti za 20-ak milijuna eura. Iako, Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 65 milijuna.

Krzystof Piatek
Klub: Genoa;
Starost: 24 godine;
Golovi ove sezone: 19;
Tržišna vrijednost: 15 milijuna eura.

Napadač Genove je prava senzacija Serie A ove sezone. Do jučer je bio najbolji strijelac lige s 13 pogodaka, ali ga je Cristiano Ronaldo prestigao. No, to je za svaku pohvalu jer teže je zabiti 13 pogodaka u Genovi nego u Juventusu. Real Madrid Poljaka prati već mjesecima i dobro je to što ga se može kupiti za 15 milijuna eura.

Fernando Llorente
Klub: Tottenham;
Starost: 33 godine;
Golovi ove sezone: 1;
Tržišna vrijednost: 4 milijuna eura.

Španjolac praktički ne igra u Tottenhamu i vjerojatno će tražiti odlazak na zimu. Real Madrid bi mogao biti njegova nova destinacija, s obzirom da se vjerojatno ne bi bunio na malu minutažu, a mogao bi nam doprinijeti golovima. Nešto slično je prije nekoliko sezona Bayern napravio sa Sandrom Wagnerom.

Bas Dost
Klub: Sporting CP;
Starost: 29 godina;
Golovi ove sezone: 15;
Tržišna vrijednost: 22 milijuna eura.

Nizozemac je u Sportingu oživio svoju karijeru. Prošle sezone je zabio preko 40 pogodaka, a ove sezone ih na svom kontu ima 15 u 14 nastupa. Osim toga, njegova velika prednost je i visina (1,97).

Objavi komentar

0 Primjedbe