Michel Salgado: "Jednoga dana će Raul biti trener Real Madrida"


Bivši igrač Real Madrida i legenda, Michel Salgado, govorio je o nadolazećem sukobu protiv Ajaxa, o Raulovoj budućnosti kao trener i situaciji Solari-Isco.

Govoreći za Cadena Cope i njihovim programom El Partidazo, Salgado je govorio o raznim imenima i temama koje okružuju klub. 

Prvo Michelovo pitanje je bilo utakmica između Reala i Ajaxa u osmini finala Lige prvaka. "Bilo bi pogrešno misliti da je utakmica već završena. Dobro je za Real Madrid. Ne sumnjam u ovu momčad, a još manje u Ligu prvaka. Imaju mnogo mogućnosti da prođu", rekao je Salgado.

Budući da je riječ o španjolskom radio intervjuu, bilo je malo vremena za pitanje o situaciji između Solarija i Isca. Salgado je dao svoje mišljenje i podržao svog bivšeg suigrača. "Najbolje mjesto za pripremu za trenera Real Madrida jest biti trener Real Madrid Castille. To je formula koja je dobro funkcionirala. Sada moramo biti mirni i strpljivi kod Solarija", rekao je nekadašnji igrač Real Madrida.

Na kraju intervjua, Salgado je dao svoje predviđanje o Raulovoj budućnosti. "Raul će biti trener Real Madrida jednog dana, nema nikakve sumnje. On ima znanje i zna upravljati ekipom. On je sljedeći Di Stefano."

Objavi komentar

0 Primjedbe