Eden Hazard želi igrati u Real Madridu, ali...


Eden Hazard je trenutno između onoga gdje ga vuče srce i poštovanja prema klubu u kojem je već nekoliko godina i u kojem je jedan od kapetana. U prijevodu, on želi igrati u Real Madridu, ali ne želi izdati Chelsea i napustiti ih prije ljetnog prijelaznog roka.

Na Santiago Bernabeuu bi ga rado primili već u zimskom prijelaznom roku, no Belgijanac ne želi ostaviti svoj klub koji se bori za naslov prvaka Engleske, a igraju i Europsku ligu.

Hazard je uvijek sanjao da igra u Real Madridu, što je u nekoliko navrata i javno priznao, a očito ne planira produžiti niti ugovor s londonskim klubom. On želi u Real Madrid, ali ne sviđa mu se opcija da klub koji mu je dao sve napusti na stražnja vrata.

On je više od igrača u Chelseaju. Jedan je od boljih u njihovoj svlačionici, a ne treba niti govoriti o tome koliko ga navijači na otoku obožavaju. I on je toga svjestan, kao i toga da želi igrati dugo godina u Real Madridu, timu iz njegovih snova.

A samo jedno je jasno u ovom trenutku, on nikada na ružan način neće napustiti Chelsea i dok se s njima ne dogovori oko svog odlaska na miran način, on će tamo ostati.

Objavi komentar

0 Primjedbe