Dva igrača na transfer listi!?


Izgleda da nema više načina da se izglade stvari, a i svima u Realu je preko glave...

Izgleda da se stvari brzo odigravaju u Madridu, iako Florentino Perez ne želi da proda Isca, tvrdoglavi Andalužanin je navodno spreman na štrajk, mada je to informacija katalonskih listova.

Doduše i madridski donose naslove da je "Jednom nogom otišao iz Reala", poslije svađe sa navijačima i nakon što je izviždan.

Solari smatra da ne treba dizati veliku buku, da se Isco zakačio sa nekolicinom navijača, ne cijelim stadionom, ali on je razlog zbog koga španski reprezentativac hoće da ode.

Naime, statistika pokazuje da, dok je kod Lopeteguija odigrao 70% mogućih minuta, kod Solarija je to trećina. Jeste imao operaciju slijepog crijeva, ali se brzo vratio, Argentinac smatra da nije spreman, motivisan, da ima višak kilograma i nije mu ni druga opcija, Ceballos, pa Asensio su u rotaciji.

Isco je odbio traku, ali to je prethodni dogovor sa Carvajalom, vjeruje se da će zatražiti da bude stavljen na transfer listu u januaru, što znači da se odriče i provizije, odnosno "narukvice" u drugom klubu, samo da pobjegne iz Reala.

"Marca" tvrdi da je svima dojadio, da i Perez razmišlja da ga proda, ali niko neće platiti više od 100 miliona eura koliko bi tražio Real. Moguća je trampa, Perez gleda ka Juventusu, želio bi Dybalu, mada je to nemoguća misija, iako Allegri smatra da bi jedino Isco mogao da unaprijedi sadašnji Juventus.

Guardiola ima novac, ali teško je i da Manchester City plati 100 miliona.

Vidjet ćemo kako će se situacija riješiti, poslije psovki koje je uputio navijačima i pitanja šta hoće od njega, u Realu strahuju da bi na narednoj utakmici kod kuće mogao da doživi pakleni doček i da Santiago Bernabeu ovo neće zaboraviti, na kraju zviždali su i mnogo većim igračima od njega.

Osim Isca, želi da ode i Keylor Navas, Solari je navodno već dao "zeleno svjetlo", ali Real čeka neku ponudu, sigurno da neće pustiti Kostarikanca bez obeštećenja.

"Od čovjeka koji je osvojio tri Lige šampiona, došao sam do rezerve, bez šanse", rekao je Navas iznerviran što ga je klub lagao da će dobiti šansu kada je doveden Courtois.

Objavi komentar

0 Primjedbe