Već u januaru ide popravni: 200 miliona eura, dolazak dva igrača?


Ako se ukaže prilika, moguće je da dođe još neko, ali ova dva imena su prva na listi. Solari će dobiti ono što mu je potrebno...

U Realu se raspoloženje popravilo poslije par pobjeda, i ubjedljivog trijumfa u Ligi šampiona. Solari je na putu da zaradi povjerenje makar do kraja sezone, tim prije što čini se da Florentino Perez nema rješenja.

Ali, navijači se pitaju šta je sa prelaznim rokom, jasno da Lopetegui nije jedini, a ni najveći krivac za loše rezultate, pa bi popravni prelazni rok u januaru mogao da riješi određene probleme.

Ono što je jasno, nema ništa od odlaska Marscela. Da je došao Antonio Conte, moguća je bila razmjena za Alexa Sandra, ovako od toga nema ništa u januaru.

Mario Hermoso iz Espanyola bi mogao da se vrati u klub i to je sigurno prva meta u ovom trenutku kako bi se olakšala situacija sa štoperima poslije povreda. Ovaj 23-godišnji igrač neće biti jedino pojačanje, navodno, Perez je spreman, ako se ukaže prilika da potroši oko 200 miliona u januaru.

To neće biti pojačanja tipa Rodriga iz Santosa ili Palasiosa iz River Plate, njihovi klubovi žele da do ljeta ostanu u Južnoj Americi, a Realu je potreban igrač koji će odmah isporučiti golove.

Prema informacijama "Marce" probaće sve da kupe Maurija Icardija. Kapiten Intera je u više navrata ispoljavao vjernost klubu, ali sa druge strane nije potpisao novi ugovor, traži previše novca, pa se ne isključuje mogućnost da ga Inter proda.

Ali, to bi ih značajno oslabilo, mada imaju Lautara Martineza, u Italiji tvrde da bi ponuda oko 120 miliona eura, moguće je, za Italijane bila dovoljna, jer bi mogli dodatno da se pojačaju na par pozicija.

Objavi komentar

0 Primjedbe