Solari sprema poseban plan za Svjetsko klupsko prvenstvo


Real Madrid za točno mjesec dana u Abu Dhabiju igra prvu utakmicu na Svjetskom klupskom prvenstvu, a protivnik će mu biti bolji iz susreta japanske Kashime i meksičke Guadalajare. Finale i utakmica za treće mjesto igrati će se tri dana kasnije, 22. prosinca/decembra.

Real Madrid je osvajao ovaj trofej u zadnje dvije godine i planira to napraviti i ove. A baš zbog Santiago Solari je osmislio poseban plan za ovaj turnir i to, naravno, uz pomoć svojih kolega. Vijest je prenijela MARCA.

Naime, plan Santiaga Solarija je da fizički pripremi svoju momčad za ovaj turnir, koji će, kao i uvijek biti jako zahtjevan zbog putovanja i nešto agresivnijih protivnika. Stoga će kondicijski trener Antonio Pintus početi raditi posebne vježbe s igračima kako bi popunili neke fizičke nedostatke kojih je bilo ove sezone, pogotovo pod vodstvom Julena Lopeteguija.

Prije svega, Pintus će raditi na tome da momčad igra agresivnije kako se ne bi događalo da lagano primamo golove. Za to Pintus, Solari i igrači Real Madrida imaju samo mjesec dana, a mi se nadamo da će im plan do tada biti uspješan.

Objavi komentar

0 Primjedbe