Nacho: "Trebamo nastaviti graditi samopouzdanje"


Uz Santiaga Solarija, Nacho Fernandez se pojavio na press konferenciji koja je održana na Doosan Areni. Ovako je branič Real Madrida prokomentirao utakmicu koja je sutra na rasporedu u 21:00h:
 "Moramo pobijediti kako bi nastavili graditi samopouzdanje.

Nije lako biti bez pobjede u Madridu, ali s ove dvije pobjede dobili smo na samopouzdanju. Sutra želimo pobijediti kako bi nastavili skupljati samopouzdanje, kako bi i dalje ostalo pribrani i usredotočeni, te kako bi dobili na još većoj stabilnosti."

 "Ovo je jako važna utakmica, a u ovoj grupi još ništa nije riješeno, a mi trebamo pobjedu kako bi povećali šanse zbog prolaska u drugu fazu. Utakmica na Bernabeuu je bila komplicirana. Na kraju smo se mučili jer su i oni imali svoje prilike, no na kraju sve utakmice u sklopu Lige Prvaka su komplicirane. Ako bih morao istaknuti protivničkog igrača, onda bi to bio Krmenčik, koji neće igrati jer je ozljeđen, ali on mi se jako svidio."

ISKUSTVO U LIGI PRVAKA
 "Ono je jako važno. Imamo bazu igrača koji su bili europski prvaci u više navrata. U ovo natjecanje ulazimo s najvećim maštanjem na svijetu, baš kao i svake godine. Ovo je posebno natjecanje i imamo odlične igrače kako bi ponovno odradili sjajno natjecanje."

MOTIVACIJA ZA UTAKMICU
 "Odgovornost što nosimo ovaj grb je velika, a ja sam uvijek sanjao o tom kako nosim ovaj dres. Svaku utakmicu igram kao da mi je ona najvažnija u karijeri."

SOLARI
 "Nije lako kada promijenite trenera, no on je glava kuće i on je spreman. Krenuo je jako dobro i jako smo sretni zbog njega. On je naš trener i bit ćemo uz njega što god da bude tražio. Pokušat ćemo nastaviti s ovim pobjedničkim nizom, a i mi smo izuzetno sretni s njim što je naš trener."

 "On je utjecao na podizanje našeg samopouzdanja. Bili smo u lošem nizu i trebali smo ponovno početi vjerovati u sebe i u ovu grupu. Polako nam je to ponovno krenulo. Ove dvije pobjede nisu bile ništa spektakularno, ali kada pobjeđujete u utakmicama tada moral raste. No treba napomenuti kako mi imamo odličnu momčad."

RIJEČI CARVAJALA O LOPETEGUIU
 "Dani je to rekao u trenutku kada nije bilo lako, no ako je to ono što on misli, onda je to samo primjer kako uvijek moramo govoriti istinu. Lopetegui je jedan od najboljih trenera koje sam imao u svojoj karijeri i želim mu svu sreću jer bez obzira gdje sljedeće ode, uvijek će odraditi dobar posao."

ZVIŽDUCI NA BERNABEUU
 "Kada bih morao birati, uvijek bi odabrao igranje na Santiago Bernabeuu, gdje imamo podršku naših navijača i naših ljudi."

VINICIUS JUNIOR?
 "Pokazao je da malo po malo može igrati za Real Madrid. Ovdje je jako teško biti starter, no on je mlad i ima čvrst mentalitet. Ako mu svi pomognemo, bez da stavljamo pritisak na njega, on može postati odličan nogometaš, to kažem bez imalo oklijevanja."

Objavi komentar

0 Primjedbe