Lopetegui: "Ovo je Liga prvaka i bit će jako teška utakmica"


Trener Real Madrida, nakon Varanea obratio medijima uoči sutrašnjeg meča protiv CSKA-a. Julen Lopetegui je govorio o ozlijeđenim igračima, ali i o tome kako njegov tim podnosi ovako duga putovanja.

Kako ćete igrati sutra? 
"Isto kao i do sada, s ciljem da uzmemo maksimalan broj bodova. Moramo se dobro spremiti za utakmicu Lige prvaka koja uvijek od vas izvuče ono najbolje."

Je li ovo posebno gostovanje za Vas, s obzirom da za to niste imali priliku s reprezentacijom?
"Ne razmišljam o tome. Ovo je posebna utakmica Real Madrida protiv velikog ruskog tima u Ligi prvaka. Mi smo usredotočeni samo na Real Madrid."

Dvije utakmice bez postignutog gola?
"Stvari su jako pozitivne nakon ove zadnje utakmice protiv Atletico Madrida. Bili smo znatno bolji od njih. Pokušavamo stvoriti što veći broj prilika na utakmici."

Utakmica?
"Utakmica će biti vrlo zahtjevna jer protivnik igra na vrlo visokoj razini kod kuće. Osim toga, oporavili su im se njihovi najbolji igrači za utakmicu."

Vinicius i Odriozola?
"Povjerenje u Odriozolu je maksimalno, a on nije igrao zbog ozljede koju je zadobio. Vinicius je mlad igrač koji će imati svijetlu budućnost, a on ide korak po korak. Mi vjerujemo da mu možemo pomoći. On će biti važan kao i svaki drugi igrač u timu."

Ne igranje Ramosa?
"Nije došao ovdje jer je do sada igrao sve minute, pa smo ga htjeli odmoriti. Kao i Tonija prije nekoliko dana."

CSKA?
"Oni su na dobrom putu, nakon što su zabili dva gola protiv Plzena kada su gubili 2:0. Sutra ćemo vidjeti kako oni igraju. Imaju klasne igrače i definitivno ćemo morati odigrati veliku utakmicu, bez ikakve sumnje."

Psihičko stanje momčadi?
"Psihološko stanje je fantastično. Imamo mnogo želje, entuzijazma i energije za utakmicu Lige prvaka protiv velikog protivnika i na velikom stadionu. Himna Lige prvaka je naša motivacija. Biti će poteškoća, ali mi imamo sva sredstva za postizanje pogodaka."

Stanje tima?
"Mi smo usmjereni na Ligu prvaka. Znamo da smo odigrali dobru utakmicu protiv Rome, a nakon siromašnog poluvremena protiv Seville, odigrali smo sjajno protiv Atletica. Želimo to nastaviti i sutra imamo novu šansu da ostanemo na visokoj razini."

Ceballos?
"On je igrač koji nam se jako sviđa i pomaže nam puno. Na najbolji mogući način je odgovorio na ukazano povjerenje i igra jako dobar nogomet. Mi s njim možemo igrati u različitim sustavima, s četiri veznjaka na terenu. No, stil igre će uvijek ostati isti."

Objavi komentar

0 Primjedbe