3. kolo Lige prvaka (Grupa G): Real Madrid 2-1 Viktoria Plzen


Real je zaprijetio već u 5. minuti kada je Sergio Ramos nebeskim skokom u šesnaestercu zatresao stativu! No, nije dugo trebalo čekati na vodstvo kraljevskog kluba jer je Karim Benzema u 11. minuti glavom poslao loptu u češku mrežu! Francuski napadač  tako je u šao u povijest Lige prvaka kao treći igrač koji je zabijao u 14 sezona zaredom izjednačivši se s Messijem i Raulom.

A nešto ranije Viktoria je imala zicer preko Petržele , no Navas se istaknuo sjajnom obranom.

Viktoria je u 28. imala novu priliku kada je nevjerojatno promašao Limbersky koji je isprve tukao van okvira gola. Real je odmah odgovorio preko Benzeme , ali pokušaj francuskog napadač obranio je gostujući vratar.

U 34. Isco je pokušao lobom, ali pucao je preko praznog gola! A nevjerojatan promašaj vidjeli smo i u režiji Čeha čiju je brzinsku kontru u 44. minuti upropastio Hrosovsky pucavši pored nečuvanog gola!

Real ubrzo u nastavku, u 56. minuti, dolazi do povećanja prednosti preko Marcela koji je lobao golmana i u slavlju pokazivao na grb, kao da poručuje da usprkos navodima planira ostati u klubu još dugo vremena.

Novo veće uzbuđenje uslijedilo je u 69. kada je Bale pucao par centimetara pored stative, a onda je Benzema prvo promašio, a zatim zabio, no gol mu je poništen zbog zaleđa!

A mala panika zavladala je u Madridu u 79. minuti nakon očajne reakcije domaće obrane koja je dozvolila da se Hrosovsky prošeće šesnaestercem i smanji prednost na gol zaostatka!

Objavi komentar

0 Primjedbe