Ramos brutalno spustio Griezmannu: U istoj rečenici s Ronaldom i Messijem? Svašta!


Real obranu naslova europskog prvaka otvara protiv Rome u srijedu (21 sat).

I dok trener Julen Lopetegui oprezno važe riječi, kapetan Sergio Ramos bez ustezanja osvrnuo se na Griezmanna, koji žestoko kritizira izbore najboljih nogometaša, gdje ni u jednom finalu nije ni jedan francuski igrač.

"Griezmann kaže da je on u istoj rečenici s Cristianom i Messijem? Neznanje je vrlo opasno..."

"Sjećam se Raúla, Tottija, Casillasa, Maldinija... osvojili su sve moguće trofeje, a nisu Ballon D'Or. Svatko može dati svoje mišljenje, ali taj momak trebao bi se više savjetovati sa Cholom (Simeone), Godínom ili Kokeom, koji imaju neke vrijednosti koje bi mu mogle koristiti. On je odličan igrač i želim mu sve najbolje."

Isco se našalio da bi radije osvojio Kup kralja jer to s Realom još nema, dok Liga prvaka ima dovoljno.

"Ne, ja preferiram Ligu prvaka i mijenjao bih tri pehara kupa za jedan Lige prvaka."

Naglasio je da ne treba forsirati Viniciusa jer treba mu vremena da se prilagodi, a onda mu je stiglo pitanje o Ronaldu.

"Cristianu je bilo lijepo u Madridu, ali ne možemo živjeti na onome što je on napravio. Real svaku sezonu počinje od nule. Izgradili smo sjajnu momčad koja može biti jednako dobra kao ona s Cristianom. Ronaldo vam donosi puno stvari, 'ukrade' još koju... Zabija, moćan je, sjajan u kontri..., a sad imamo veći posjed lopte i tako moramo nauditi suparnicima."

"Asensio? Vrijeme je da pred njega postavimo veće zahtjeve. Ali ne prevelike. Ima veću odgovornost, počinje utakmice i siguran sam da će ostaviti trag u Realu. A Benzema sve više sudjeluje kao kapetan."

Trener Lopetegui je naglasio:

"Ronaldo? Fokusirani smo samo na svoje igrače, imamo sjajnu momčad i siguran sam da možemo puno."

"Vinicius je mlad i igra odlučno za mladu momčad."

"Courtois ili Navas? Što god odlučio, neću pogriješiti. I ne znači da će onaj koji krene sutra biti u prvih 11 u svim utakmicama Lige prvaka. Keylor je dobro, borac je i radi baš ono što smo očekivali od njega: bori se za svoje mjesto."

Roma je objavila da Ante Ćorić nije u kadru za utakmicu.

Objavi komentar

0 Primjedbe