U Realu odlučili: Samo jedan igrač na svijetu bio bi nam pojačanje!


Kraj prijelaznog roka sve je bliže, a isto tako je i sve izvjesnije kako nećemo gledati nova lica u svlačionici Real Madrida što bi značilo da će kraljevski klub čak treću sezonu zaredom zaraditi od prodaje igrača više nego je potrošio na pojačanja!

Čelnici kraljevskog kluba vjeruju u trenutnu momčad i uvjereni su kako je vrijeme da odlaskom Cristiana Ronalda odgovornost padne na druge igrače, tvrdi Marca. Moguć je tako samo filmski obrat koji bi rezultirao dolaskom jedine želje Realovaca - Neymara.

Od kraja Svjetskog prvenstva s Realom su se povezivali mnogi... Prvo je tu bio Eden Hazard, no Chelsea je tražio previše, a slično je bilo i s Harryjem Kaneom, za kojeg je Tottenham želio 200 milijuna eura. U Madridu su to očekivano smatrali prenapuhanom cijenom, a naposljetku i nije da u Primeri nešto naročito vjeruju engleskim igračima...

Razmatrao se i Mauro Icardi, pokušavalo se doći do Roberta Lewandowskog, no Bayern nije dao, a na kraju je Real ostao s viškom novca!

Madriđani su treću sezonu zaredom zaradili više od prodaje igrača nego što su potrošili na kupnju... Doveli su ove sezone Viniciusa Juniora, Thibauta Courtoisa, Alvara Odriozolu te još par manjih pojačanja na koja su sveukupno potrošili malo više od 124 milijuna eura, a prodajama su zaradili 132 i pol milijuna - od čega je Ronaldovih bilo 117!

U klupskoj kasi tako sada sjedi 300 milijuna eura koji samo čekaju da ih se negdje pošalje, no Real ih ne planira dati ni za koga osim Neymara. Uefa bi sljedeći tjedan mogla malo pogurati PSG na 'rješavanje' svojih financija, no vjerojatno ozbiljnije prijetnje i kazne neće stići prije sljedeće godine, a Bernabeu će vjerojatno dotad morati čekati sljedeću priliku za dovođenje brazilske zvijezde...

AS pak tvrdi kako bi Uefa mogla sankcionirati PSG već sljedeći tjedan, a s obzirom na to da Parižani do 30. kolovoza moraju riješiti svoje probleme s Uefinim financijskim pravilima, dok u Španjolskoj prijelazni rok traje do 31. kolovoza, španjolske novine uvjerene su kako je zbog toga Madridu najbliži Neymarov suigrač - Kylian Mbappe.

Objavi komentar

0 Primjedbe