Real Madrid i Barcelona: Nakon godinu dana potpuno obrnuta situacija


Za samo godinu dana, Real Madrid i Barcelona su potpuno zamijenili svoje uloge. Prošle sezone, Barcelona je izgubila Neymara, koji je otišao u Pariz, a do tada je bio jedan od najboljih igrača u njihovim redovima.

Hitno su morali pronaći zamjenu za njega i na kraju su doveli Ousmanea Dembelea iz Dortmunda. Također, u to vrijeme, doveli su i novog trenera, Ernesta Valverdea.

Kao da im to nije bilo dovoljno, pa ih je onda Real Madrid "razbio" u Španjolskom Superkupu s 3:1 i 2:0 u drugoj utakmici.

Samo 12 mjeseci, situacija je potpuno obrnuta. U Barceloni su mirni, pojačali su neke pozicije koje su im bile kritične prošle sezone. Osim toga, osvojili su Španjolski Superkup pobijedivši Sevillu prije nekoliko dana.

Dok Real Madrid podsjeća na Barcelonu od prije godinu dana. Prvo su otišli Ronaldo i Zidane, a zatim je stigao Lopetegui, koji vjerojatno neće dovoditi više pojačanja.

A Lopetegui je imao debi kao i Valverde, porazom u Superkupu. No, sjetimo se da je Barcelona nakon toga proigrala, pa se nadajmo istom scenariju i kod nas.

Objavi komentar

0 Primjedbe