Nema Ronalda, glavni Gareth Bale!


Ispred Real Madrida je prva službena utakmica bez Cristiana Ronalda. Klub započinje novu sezonu bez velike zvijezde, koja je bila naš najbolji igrač u zadnjih devet sezona. Dakle, Madrid kreće u ovu utakmicu bez čovjeka koji je u zadnjih nekoliko sezona imao najveću odgovornost na svojim leđima. Los Blancosi igraju bez "sedmice", koju još nitko nije naslijedio.

Svima u Atletico Madridu će vjerojatno biti lakše kada na drugoj strani nema Portugalca, jer statistika kaže da je Cristiano protiv Atletica slavio u 14 utakmica, a pritom je postigao 22 pogotka.

Real Madrid mora imati vođu, a to će večeras biti igrač s brojem 11 na leđima. Gareth Bale je sa zadovoljstvom uskočio u cipele Cristiana Ronalda. A da to može, potvrdio nam je u finalu Lige prvaka prošle sezone. Bez Ronalda, Bale će biti glavni igrač Lopeteguijevog napada!

Bale opravdava svoja očekivanja, on je najbolji strijelac Real Madrida u predsezoni, uz Marca Asensija. Osim toga, njegovi nastupi su isto tako sjajni. No, naravno, imao je veliku pomoć Benzeme i Asensija, koji isto tako žele pomoći Klubu da se što prije oporavi od Ronaldovog odlaska. Španjolac je napokon našao svoje mjesto u prvih 11, a Francuz sada definitivno ima više slobode i neka nam pokaže što zna.

Julen zna da na tržištu nema igrača poput Ronalda, pa će igru graditi oko svog trojca: Bale, Benzema, Asensio. To su tri najbolja strijelca Real Madrida u predsezoni, ukupno su zabili osam pogodaka u četiri utakmice.

Dakle, nakon BBC-a, dolazi nam BBA. Možemo reći da večeras počinje nova era Real Madrida, završava ona u kojoj je Ronaldo vođa, a počinje vrijeme Garetha Balea. Gareth večeras mora to pokazati na terenu protiv Atletica.

Objavi komentar

0 Primjedbe