Transfer Edena Hazarda uskoro služben?


Kako mediji s Otoka navode, Real Madrid i Chelsea bi mogli doći do sporazuma od 150 milijuna eura otkupnine za Belgijanca i transfer bi trebao uskoro postati služben.

Eden Hazard se ove godine uvelike povezuje s Real Madridom, a kako je počeo ljetni prijelazni rok tema je sve glasnija i glasnija, a kako sada stvari stoje čini se da bi transfer mogao biti uskoro i potvrđen!

Većina medija iz španjolske tokom prošlih tjedana je govorila kako su se predstavnici Real Madrida i Hazarda susreli i razgovarali, a Perez bi sada po navodu istih trebao uvjeriti Abramovicha da je ponuda od 150 milijuna eura dovoljna za transfer 27 godina starog igrača.

No kada se toliko o nečem piše, onda je svima jasno kako se nešto i događa, a Hazard i sam želi transfer u Real Madrid.

Le 10 Sport je isto tako potvrdio kako je transfer Hazarda u Real Madrid kompletiran i kako se zapravo još samo čeka službena potvrda.

Diario Gol ide toliko daleko da navodi kako će Hazard živjeti upravo u kući koju je sada napustio Cristiano Ronaldo.

Sport javlja kako je Chelsea već krenuo po Nabila Fekira iz Lyona kako bi zamijenio Hazarda koji dolazi u redove Los Blancosa.

Times pak navodi kako je Chlesea krenuo po Unitedovog Martiala..

I tako, iako bi Hazard mogao napustiti Chelsea vrlo skoro, čini se kako "Bluesi" ne gube vrijeme i kako će odmah nakon prodaje najboljeg igrača popuniti mjesto koje on ostavlja praznim.

Objavi komentar

0 Primjedbe