"Napuštanje Reala je najveća pogreška"


Cristiano Ronaldo napustio je Real Madrid te otišao u Juventus , a komentara diljem nogometnog svijeta naravno nije nedostajalo.

Oglasio se i Christian Panucci , bivši talijanski nogometaš, a sada albanski izbornik, koji je za Real Madrid nastupao u periodu od 1996. do 1999., a svoj odlazak iz Reala nazvao je  - najvećom glupošću.

"Cristiano će pobjeđivati jer je on jednostavno predobar igrač da ne pobjeđuje", rekao je Panucci za El Partidazo de Cope .

"To je normalna stvar za Cristiana , on je najbolji na svijetu i jako je pametan potpis koji će dati ostalim velikim igračima poticaj da dođu u Italiju. On je prvak u krvi."

Sjetio se Panucci svog odlaska iz Reala kojeg uvelike žali:

"Htio sam napustiti Madrid i to je bila najveća glupost u mojoj karijeri, dan danas žalim..."

Dugogodišnji stoper Rome ima pesimistične prognoze za kraljevski klub povodom velikih promjena - odlaska Zidanea i Cristiana.

"Mogla bi to biti teška sezona za Real, Zidane je otišao, Ronaldo je otišao... Nije ih lako nadomjestiti, a pogotovo je još teže kad su osvojili tri Lige prvaka zaredom."

Iako je predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis izjavio kako je Cristiano prvo ponuđen Napoliju , koji iz financijskih razloga nije htio sudjelovati u tom megalomanskom transferu, Cristiano tvrdi kako je svom agentu jasno rekao:

"Ako odlazim iz Reala , jedina opcija je Juventus."

Ronaldo ipak voli igrati samo s najboljima...

Objavi komentar

0 Primjedbe