Mediji u Belgiji: "Hazard pristao na transfer"


Neymar i Mbappe su izjavili da sigurno ostaju u Paris Saint-Germainu, a s obzirom da Klub traži zamjenu za Ronalda, sve su oči okrenute ka Edenu Hazardu. Belgijac je imao sjajan nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i može napraviti jedan od najvećih transfera u povijesti nogometa. A kako prenose vrlo pouzdani mediji u Belgiji, pitanje je dana kada će napadač postati Los Blancos.

Riječ je o Nieuwsbladu i HLN-u, koji su prenijeli tu vijest. Oba lista tvrde da su pregovori na relaciji Hazard-Madrid sve intenzivniji u zadnjih nekoliko sati. Danas ranije smo pisali i o tome kako je Le10Sport prenio informaciju da će Madrid za Edena platiti 190 milijuna eura. Da se vratimo na belgijske medije, oni smatraju da su igrač i Madrid dogovorili sve, a sada se klubovi moraju dogovoriti oko cijene. To će, očekivano, biti jako komplicirano.

Sarri, novi trener Chelseaja je već izjavio da će nastojati da Hazard ostane u Londonu. No, i taj Hazard je izjavio da je možda vrijeme za promjenu sredine nakon šest prekrasnih godina u plavom dresu. Kako će se situacija odviti, ostaje nam da vidimo.

Objavi komentar

0 Primjedbe