Hazard se sprema za transfer u Real Madrid


Jučer smo pisali kako je Brian Laudrup komentirao situaciju oko Edena Hazarda. Rekao je kako se ovog ljeta namjerava pridružiti ekipi koja igra na Santiago Bernabeuu.

I što će Eden Hazard sada poslije Svjetskog Prvenstva?! Izgleda kako je Real Madrid tu kako bi ga potpisao.

HAZARD SE SPREMA OTIĆI IZ NOVOG SARRIJEVOG CHELSEA-JA.

Chelsea se sprema za novu eru, eru pod vodstvom Sarrija, a to je najbolje dokazuje transfer Jorginha i jasno je kako će neki igrači zasigurno otići.

Sarri navodno sprema u londonski klub dovesti i Ruganija, te Aleksandra Golovina. Hoće li i to biti to?!

 "Ja čekam nove igrače sljedeće sezone." - to je rekao Hazard kada su ga novinari pitali za budućnost u petom mjesecu.
 "Želim dobre igrače jer naredne sezone želim osvojiti Premier Ligi. Puno se stvari može dogoditi, vidjet ćemo."

Sada kada je završilo Svjetsko Prvenstvo na kojem je Hazard predvodio kao kapetan svoju nacionalnu vrstu do trećeg mjesta, može se okrenuti događanjima u klubu. No dosta se tog promijenilo i ne samo Chelsea.

HAZARD SE SPREMA ZA TRANSFER U REAL MADRID

Iako je ranije bio uvelike povezivan s Klubom, sada kada je Ronaldov transfer u Juventus šokirao cijeli Svijet, otvorila se velika rupa u Realu, koju bi mogao popuniti baš Eden Hazard.

 "Razgovarao sam s Edenom prije par dana, on se sprema za prelazak u Real Madrid, a to će biti dobar stvar i za njega i za Real Madrid." - rekao je bivši igrač Chelsea-ja Brian Laudrup za Sportske Novosti jučer.

Sada kada je s Belgijom pokazao da može jako puno toga jer je bio glavni igrač svoje nacionalne vrste, sam izazov u Real Madridu ne bi bio problem neko želja i čežnja.

Evo što je jučer nakon utakmice rekao o svojoj budućnosti Eden Hazard:
 "Nakon 6 prekrasnih godina u Chelsea-ju mislim da bi bilo vrijeme za otkrivanjem nečeg drugačijeg. Jasno je da nakon ovog Svjetskog Prvenstva ja mogu odlučiti želim li otići ili ostati, no Chelsea je taj koji će donijeti konačnu odluku - ako me žele pustiti. Znate koju destinaciju preferiram."

Kada je u formi, što nije uvijek slučaj u Chelsea-ju, ali smo sve vidjeli na Svjetskom Prvenstvu, Hazard zaista izgleda nezaustavljivo. Uvijek izgleda svježije od svojih čuvara i uvijek je barem jedan korak ispred njih.

BELGIJA S HAZARDOM JE BILA PREVIŠE ZA ENGLESKU

Kod prvog gola Belgije, koji je stigao u 4. minuti, Hazard je glavom spustio loptu do Lukakua, a onda je poslije sve svima poznato. Uslijedila je kontra, Lukaku je proigrao Chadlija, koji je krasno poslužio Meuniera i ovaj je doveo svoju reprezentaciju u vodstvo.

S de Bruyneom je mogao riješiti utakmicu i u narednih pola sata postaviti i 2:0, ali Kevin nije bio najskoncentriranija osoba na Svijetu u tom trenutku. No igrač Chelsea-ja i igrač Cityja su demonstrirali kako se kontrolira utakmica.

Jasno je da je Neymar prva opcija Kluba i da će Real napraviti sve kako bi ga doveo, no ako im to ne pođe za rukom najbolja alternativa je Eden Hazard.

Objavi komentar

0 Primjedbe