Bivši igrač Real Madrida otkrio tko bi trebao biti vođa kluba i koga bi trebali dovesti


Bivši igrač Real Madrida vjeruje da će Julen Lopetegui ulogu koju je imao Cristiano Ronaldo, dati Garethu Baleu. Riječ je o Steveu McManamanu, koji smatra da se Los Blancosi moraju dodatno ojačati.

''Tim je izgubio jednog od najboljih napadača na svijetu. Oni trebaju dovesti još nekog da igra uz Balea i Benzemu. Barcelona je prošle sezone osvojila ligu s velikom prednošću'', kaže Steve.

McManaman, koji se trenutno nalazi u Miamiju kao ambasador La Lige, tvrdi: ''Barcelona je puno jača nego prošle sezone, a Madrid je slabiji jer je izgubio Ronalda.''

''Mislim da Julen Lopetegui želi da Ronaldovu ulogu preuzme Bale. To je jako teško jer Cristiano je zabijao više od jednog gola po nastupu. No, Bale je jako dinamičan igrač koji zna zabiti i imati će sjajnu sezonu'', rekao je bivši Los Blancos koji je bijeli dres nosio od 1999. do 2003. godine.

Pored toga, McManaman vjeruje da će Balea zaobići ozljede i da će biti sjajan vođa ove momčadi. A on predviđa da će Lopetegui imati velike uspjehe u Kraljevskom klubu.

''Na njemu je ogroman pritisak'', dodao je bivši igrač Madrida i naglasio da predsjednik Lopeteguiju mora dovesti adekvatna pojačanja.

Od mogućih pojačanja, Steve McManaman smatra da bi Madridu odgovarao dvojac iz Chelseaja, Eden Hazard i Thibaut Courtois, kao u Neymar o kojem svi pričaju: ''Mbappea i Neymara je nemoguće dovesti, ali neki govore o Cavaniju i Lewandowskom'', završio je McManaman.

Objavi komentar

0 Primjedbe