Kada govorimo o Ronaldu i Messiju, tada govorimo o dvojici izvanrednih igrača, ali zvijezda Uniteda i engleske nogometne reprezentacije otkrila je što Ronalda čini još "izvanrednijim" nego Argentinca.

U prve dvije utakmice na Svjetskom Prvenstvu, protiv Španjolske i Maroka, Ronaldo je postigao 4 pogotka. I ako govorimo o posljednjih 8 sezona u pogledu kroz sva natjecanja, Ronaldo je postigao u svakoj sezoni više od 40 pogodaka.

Messi je isto tako imao priliku zabiti pogodak protiv Islanda, ali to se nije dogodilo jer je promašio, točnije vratar islandske nogometne reprezentacije je obranio jedanaesterac igraču Barcelone.

Iako nikad nisu igrali zajedno pod svjetlima Old Trafforda, Marcus Rashford i Cristiano Ronaldo imaju prilično blisku povezanost.

I kada su mladog Engleza pitali neke stvari o Ronaldu, Ronaldova sposobnost da uvijek probije novu razinu je ono što ga čini boljim od svih ostalih.

 "On nastavlja stvarati ove trenutke koji su nevjerojatni i definitivno nema bolje motivacije od njega."

Na pitanje je li Ronaldo najbolji igrač na svijetu, Rashford je rekao: "Da, rekao bih tako."

 "On ne samo da je zadržao svoju standardnu razinu nego cijelo vrijeme odlazi na još veću. Da bi došli na tu razinu potrebne su vam godine i godine u kojima morate raditi iste stvari i naporno trenirati."

No osvrnuo se i na svoju Englesku, za koju smatra da bi trebala dobiti dodatan pogon nakon teško izborene pobjede protiv Tunisa.

 "Uvijek govorim da kada postignete takve pogotke u posljednjim trenucima, tada se sve svodi na podršku koju imate jer kažem vam, puno igrača na terenu je fizički iscrpljeno."

 "To je definitivno najveći doživljaj u dresu Engleske koji će sada zauvijek ostati sa mnom. Mislim da bi ovo mogli iskoristiti kako bi krenuli još jače u ovo i nastavili graditi sve dobro napravljeno do sada."