MARCA: Eden Hazard se ponudio Real Madridu


''Svi znaju da me Real Madrid želi, a oni znaju što trebaju učiniti. Ako odigram dobro na Svjetskom prvenstvu, stvari će biti lakše. No, ja želim vidjeti što će biti s Chelseaom u sljedećoj sezoni,'' rekao je Hazard prošlog tjedna za L'Equipe.

U Madridu doista znaju što trebaju učiniti. Pogotovo nakon što je igračev otac prije finala Lige prvaka izjavio kako ne pregovaraju s londonskim klubom oko novog ugovora i da će, ako treba, poslušati i ponudu Real Madrida.

Sa dva gola protiv Tunisa, Eden Hazard je postao glavna zvijezda belgijske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. A igrač se već godinama povezuje s Real Madridom. Zinedine Zidane ga je preporučio Florentinu Perezu još dok je igrao u Lilleu, ali Klub se tada odlučio na dovođenje Varanea, još jednog velikog talenta. No, kako javlja Marca, Hazard je još uvijek na meti Kraljevskog kluba. On je navodno glavna alternativa za Klub ako se ne uspije dovesti Neymara. Procjenjuje se da bi 27-godišnjak mogao koštati oko 120 milijuna eura.

Nakon šest sezona u Londonu, Hazard je osvojio četiri trofeja i sada želi promijeniti sredinu. On traži klub i trenera koji će mu pomoći da pokaže svu raskoš svog talenta. To nije mogao kod Mourinha i Contea koji ga forsiraju na krivoj poziciji. Ugovor s Chelseaom mu vrijedi do 2020. godine.

A činjenica da Chelsea iduće sezone ne igra Ligu prvaka je još jedan razlog zbog kojeg Belgijac želi otići. Njemu ne trebaju novci, on želi trofeje, što mu ne mogu priuštiti u Londonu.

U Madridu prate Edenove nastupe na Svjetskom prvenstvu i oni su za sada jako dobri. Najveći problem oko njegovog transfera je taj što Madrid ima puno igrača koji igraju istu poziciju kao i on: Isco, Bale, Asensio, Lucas... Ali ako Real Madrid ne uspije dovesti Neymara ili Bale ode, Hazard će nam itekako dobro doći.

Objavi komentar

0 Primjedbe