Kovačić šokirao frizurom, a onda i odlukom: Želim otići iz Reala!


Mateo Kovačić uživa u Rusiji s hrvatskom reprezentacijom. Dvije su pobjede u džepu, osmina finala Svjetskog prvenstva također, ali veznjak negdje u "trećem planu" ima, naravno, i svoju klupsku karijeru. A u razgovoru za španjolsku Marcu otkrio je bombu!

"Želim igrati više i mislim da je najbolje da odem iz Reala!", poručio je iskreno Kovačić kojega se ovo ljeto stalno povezuje s nekim klubovima no zasad ništa konkretno.

U Madridu je, kao što svi znamo, došlo do promjene trenera. Zinedine Zidane je odstupio, momčad na šokantan način preuzeo Julen Lopetegui, a hrvatski se nogometaš očito više ne vidi u dresu kraljevskog kluba. Unatoč, promjeni trenera.

"Volim nogomet i volim biti na terenu. Želim priliku biti prvotimac u nekom drugom klubu. Ako ne igram, nisam sretan", ističe 24-godišnji Kovačić.

Marca piše da bi Real volio zadržati Matea, vidi ga kao igrača budućnosti, ali reprezentativac je, čini se, malo izgubio strpljenje u čekanju na šansu.

Njegova odštetna klauzula je 50 milijuna eura, a ugovor s Realom ima do lipnja 2021. godine. Vrijednost na transfermarktu mu je 30 milijuna, a ostaje za vidjeti tko bi bio voljan platiti nemali novac za Kovačića.

A Kovačić od jučer ima novu frizuru.

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Nakon što je poželio imati "zurku" kao David Beckham, šišanje u frizerskom salonu je završilo neslavno pa su mu suigrači odlučili pomoći i spasiti stvar. Sve je to ovjekovječio Dejan Lovren na svom Instagramu, a na ćelavo je Kovu izbrijao Šime Vrsaljko.

Objavi komentar

0 Primjedbe