Htio udariti Zidanea kada je saznao da nije u prvoj postavi


Ljudi koji su bliski igraču Real Madrida neigrali su ono što je Cristobal Soria rekao u svom programu El Chiringuito... No da je stvarno do tog došlo, tko zna kako bi slučaj završio.

Cristobal Soria je u svojoj emisiji El Chiringuito iznio kako je Kiko Casilla skoro udario Zidanea kada je saznao da će na utakmici protiv Villarreala biti rezervni vratar njegovom sinu Luci.

Naveo je isto tako kako je golman zbog tog izgubio 600 tisuća eura jer zbog te utakmice nije ispunio klauzulu u svom ugovoru o broju odigranih utakmica i tako nije dobio bonuse.

No glasnogovornik igrača se odmah oglasio i rekao kako tu nema istine i kako su informacije lažne..

Rekao je kako je Zidane Casilli saopćio dva tjedna ranije da tu utakmicu namjerava započeti s Lucom na vratima.
 "Zidane mu je rekao kako je Luca jedini igrač koji od početka sezone nije upisao niti jednu minutu, te da će mu dati priliku na posljednjoj ligaškoj utakmici protiv Villarreala. Kiko je to shvatio i nije se žalio."

Nadodao se i na bonuse od 600 tisuća eura. Rekao je kako je Kiku ostalo još puno više od jedne utakmice da bi ostvario te bonuse na svoju plaću.

Inzistirao je na negiranju činjenice da je Kiko želio udariti trenera, a to je potkrijepio slikom iz Kieva, gdje je Luca s Kikom slavio trinaestu titulu Lige Prvaka. Na kraju je dodao da svatko tko poznaje Kiku, dobro zna da nije takav karakter da napravi takvu stvar.

Objavi komentar

0 Primjedbe