Gareth Bale će uskoro donijeti odluku o svojoj budućnosti


Gareth Bale je završio turneju po Europi i Sjedinjenim Američkim Državama u kojoj je išao na golf turnire. A trenutno se nalazi u svom rodnom gradu, Cardiffu te će uskoro održati sastanak s Julenom Lopeteguijem na kojem će razgovarati o svojoj budućnosti koja je još uvijek nepoznata.

Julen Lopetegui želi vidjeti hoće li Bale nastaviti karijeru u Real Madridu, a to mora znati prije početka priprema jer mu tu ne treba igrač koji ne planira ostati u Klubu. Ako Velšanin odluči otići, Julen Lopetegui će potražiti njegovu zamjenu, a ako želi ostati, ovaj će mu objasniti kakav je njegov status u momčadi.

Predstavnik Garetha Balea, Jonathan Barnett će također uskoro održati sastanak s ljudima iz Real Madrida, prije svega Florentinom Perezom i Joseom Angelom Sanchezom. On je isto tako rekao da Gareth želi ostati, ali i da želi imati bolji status u momčadi, odnosno isti status koji ima i Cristiano Ronaldo. S druge strane, Real Madrid navodno ima primamljivu ponudu od Manchester Uniteda za svog napadača.

Objavi komentar

0 Primjedbe