Čudan odgovor Jamesa na ostavku Zidanea


Cijeli nogometni svijet je ostao šokiran ovoga četvrtka kada je Zinedine Zidane objavio na izvanrednoj press konferenciji svoj odlazak iz Real Madrida. Naravno, sve je prokomentirao i James Rodriguez.

I sam James Rodriguez (igrač Real Madrida na posudbi u Bayernu) ostao je iznenađen nakon što je vidio da se Zidane oprašta od Kluba s kojim je osvojio tri uzastopne titule Lige Prvaka.

I tako je tek 5 dana od osvajanja nove povijesne titule svijet nogometa ostao šokiran odlukom francuskog stručnjaka.

Jer da stvar bude bolja, postao je prvi trener koji je uspio napraviti takav podvig u povijesti nogometa.

James Rodriguez se mučio s minutažom pod vodstvom Zinedinea Zidanea, a njegov odlazak je nazvao prilično čudnom situacijom.

Kada su ga novinari pitali je li ostao iznenađen ostavom Zidanea, on je odgovorio: "Da, pomalo jesam."

 "On je odradio tri godine tamo, gdje je praktički sve osvojio. To je malo čudno, zar ne? No to je nejgova odluka, tamo je ostvario dobre rezultate u tri godine."

James Rodriguez se Bayernu pridružio prošlog ljeta i mora odraditi još jednu sezonu u Bayernu, a onda se vraća u Madrid, s tim da Bayern ima pravo otkupa njegova ugovora na stalnoj bazi.

U međuvremenu, spominje se kako je Pochettino najveći kandidat za preuzimanje klupe Real Madrida.

I ako Argentinac zaista postane trener Reala, tada možemo ponovno očekivati Jamesa u Realu jer kako navode mediji iz Njemačke, Pochettino i James se jako dobro slažu, te Mauricio obažava takve igrače.

Objavi komentar

0 Primjedbe