Zidane već zna tko će igrati u Kijevu


Odbrojavanje do velikog finala Lige prvaka u Kijevu već je započelo. Ispred Real Madrida je još samo 90 minuta igre nakon kojih Los Blancosi mogu ući u povijest kao prva ekipa koja je tri sezone za redom osvajala Ligu prvaka. A navodno Zidane već zna tko će igrati od prve minute protiv Liverpoola, stoga će odmarati neke igrače u subotu protiv Villarreala.

Ako nas netko uvijek može iznenaditi, to je definitivno Zizou. Neki mediji u Španjolskoj smatraju da će Francuz protiv Liverpoola na teren poslati popularni trio BBC.

Cristiano Ronaldo već nekoliko dana trenira i igrati će od prve minute protiv Liverpoola, to je 100% tako. Portugalac je trenutno najbolji strijelac Lige prvaka u ovoj sezoni te će mu ovo biti nova prilika da "podeblja" svoju statistiku.

Dakle, Ronaldo je siguran, ali tko će to igrati uz njega? Ako gledamo nedavni El Clasico, to bi mogli biti Benzema i Bale. Bale igra u najboljoj formi ove sezone i jako je raspoložen, dok Benzema i nije baš na pravoj razini. Međutim, Zidane vjeruje Karimu i on će sigurno igrati.

Također, Zidane osim Balea i Benzeme ima još neke opcije za Ronaldove partnere u napadu. Jedna od njih je Isco koji ima jako velike šanse da zaigra u toj utakmici. Ne treba zaboraviti ni Marca Asensija i Lucasa Vazqueza koji su uvelike pomogli momčadi protiv PSG-a i Bayerna ove sezone.

Objavi komentar

0 Primjedbe