"U Realu su za Cristiana Ronalda vrata zatvorena"


Neće nam trebati neki veći povratak u prošlost kako bi vidjeli transfer špekulacije vezane za Ronalda i njegov odlazak s Bernabeua. Neki su vjerovali da on odlazi, ali... On nikuda ne ide.

Ako će napadač Real Madrida otići iz kluba, tada će to biti sezona pred samo mirovinu i destinacija može biti nešto popust Sjedinjenih Država, barem tako smatra njegov sunarodnjak i bivši trener, Jose Mourinho.

 "Mislim da ga Real Madrid ne može prodati, to je zabranjeno." - rekao je trener Uniteda za portugalski list Record.

 "On mora ostati sve do onog trena kada oni kažu da smije otići.. Odigrati jednu godinu u Americi ili negdje slično, a onda se umiroviti. I toj priči se tu vrata zatvaraju."

United neće tražiti transfer Ronalda, ali kaže da bi takvu priliku teško odbio, samo smatra kako se ona neće dogoditi...
 "Ne mislim da će se takva prilika dogoditi, ali svi znaju njegovu povijest ovdje u Manchesteru, strast koju ljudi imaju kada se on spomene i postoje igrači na svijetu, da ako klub ima priliku dovesti ga, jednostavno to i iskoriste."

Mourinho je isto tako pričao o svom potencijalnom poslu kao trenera portugalske nacionalne vrste. To je posao s kojeg je dobio ponudu dok je bio trener Real Madrida.

 "Skoro sam jednom otišao, no Florentino Perez me nije pustio jer je smatrao da trenerska pozicija u Madridu i ona na mjestu izbornika nacionalne vrste nije kompatibilna."

 "Razmislit ću o tom tek kada postanem umoran od svakodnevnog posla, od tri utakmice na tjedan, od sedam treninga u sedam dana, a to me u ovom trenutku ne umara ni najmanje."

Objavi komentar

0 Primjedbe