Real ruši sve rekorde za Neymara: "Bit će važan iduće sezone"


Paul Breitner (66) bivši njemački reprezentativac i branič Real Madrida vjeruje kako će se Neymar (26) ponovno vratiti u Španjolsku nakon što je napustio Barcelonu prošlog ljeta.

Neymar je, podsjećamo, napustio Barcelonu u rekordnom transferu od 222 milijuna eura prošloga ljeta, ali njegov povratak u La Ligu sve se češće spominje. Brazilac, koji se trenutno oporavlja od operacije stopala, u Parizu nikada nije dobio što je očekivao. Nakon nekoliko svađa s Cavanijem i ranim ispadanjem iz Lige prvaka, sve se više pisalo kako Neymar nije zadovoljan na Parku prinčeva.

"Neymar će slijedeće sezone biti važan igrač Reala", rekao je Breitner za njemačku televiziju Sport 1.

Nijemac koji je dva puta osvajao La Ligu dok je bio na Santiago Bernabeu, vjeruje da će Brazilac biti prevaga u Realovom osvajanju naslova prvaka, a s njime se slažu i španjolski mediji koji tvrde kako su u kraljevskom klubu za Neymara spremni platiti čak 260 milijuna eura i tako postaviti novi rekord u visini odštete.

Brazilski reprezentativac je prije ozljede za PSG u svim natjecanjima za Francuze zabio 28 pogodaka, a Pariz je bez njega osvojio Francuski kup protiv trećeligaša . Iako u domaćim natjecanjima Pariz dominira, ove sezone ponovno su rano ispali u Ligi prvaka i to upravo od Reala u šesnaestini finala.

Objavi komentar

0 Primjedbe