Ramos: "Ključ ovog tima je naša glad i ambicija"


Nakon Marcela, izjavu za medije je dao i naš prvi kapetan Sergio Ramos. Evo što je on rekao uoči najvažnije utakmice u sezoni za Real Madrid.

Glad?
"To je lako, igranje ovakvih utakmica je uvijek dodatna motivacija. Imamo pozitivni duh u ekipi i ambiciju uoči finala. Gladni smo za trofejima. Čast i privilegija je braniti naslov Lige prvaka ovdje u Kijevu."

Više vas cijene nego protivnika?
"Da, primijetili smo to. To je neizbježno. No, što više ističete kvalitetu svog protivnika veće su šanse da pobijedite. Prije smo igrali protiv puno slabijih ekipa od nas, pa su nam stvorili puno problema. Ove sezone smo izbacili sjajne ekipe i prvake svojih liga: PSG, Juventus i Bayern. Liverpool je sjajna momčad koja nikada ne odustaje i ima izvrsnog trenera. Ne umanjujem tuđa mišljenja, ali ljudi bi nas mogli dekoncentrirati ako nas previše hvale i favoriziraju u finalu."

Što je ključno? 
"Ključ je glad za pobjedom i ambicija. U grupi morate imati tim koji se bori za istu stvar, a ne pojedince koje misle na sebe. Ovdje se svi poznajemo jako dugo godina i znamo koji je naš cilj. To je jako važno za nas."

Navijačima je Kiev predaleko?
"Imam posebnu ljubav prema Ukrajini jer mi vraća neke jako lijepe uspomene. Tu smo bili europski prvaci s reprezentacijom. Istina je da su udaljenost i trošak za navijače Real Madrida veliki, pa neki nisu bili u mogućnosti doći. Biti će nam drago zbog onih koji budu u mogućnosti da dođu ovdje i podrže nas."

Objavi komentar

0 Primjedbe