Marcelo: "Obje momčadi igraju napadački, bit će to sjajan spektakl"


Marcelo je jedan od predstavnika Real Madrida na današnjoj press konferenciji, posljednjoj prije sutrašnjeg finala Lige prvaka. Evo što je Brazilac rekao za medije:

Glad? 
"Naša motivacija je kada se probudimo, treniramo i igramo u najboljem klubu na svijetu. Došli smo ovdje jer smo gladni za još jednim trofejem i želimo pobijediti. Više smo razmišljamo o sadašnjosti i budućnosti nego o prošlosti."

Očekivanja?
"Obje momčadi su napadački orijentirane. Puno toga će ovisiti o samom početku utakmice, mi imamo na umu što trebamo raditi. Spremni smo za to. No, u finalu se svašta može dogoditi i moramo vidjeti kako će utakmica započeti. Biti će to lijep meč."

Sjećaš li se dvoboja iz 2009. godine?
"Nakon toliko godina, mnogo stvari se promijenilo. Ono što se nije promijenilo je glad za osvajanjem trofeja. Ovdje su nas naučili da se borimo za svaki turnir u kojem nastupamo."

Kloppove izjave? (Klopp je rekao da je Marcelo slabost Real Madrida)
"Uoči finala mnogi žele reći puno toga. Ja sam jako sretan i zadovoljan svojim radom, trenerom i klubom. Ne moram se dokazivati nikome. Ne mogu odgovoriti Kloppu."

Salah?
"Znamo što moramo raditi i ja znam točno kako treba igrati protiv njega. Imali su veliku sezonu iza sebe i to je izvrstan tim, ali ne možemo se fokusirati samo na dva ili tri igrača."

Objavi komentar

0 Primjedbe