Marca: Neymar želi igrati s Cristianom Ronaldom


Stiže nam još informacija oko mogućeg Neymarovog transfera u Real Madrid, što bi mogla biti prava drama ovog ljeta. Neymar navodno želi igrati pored Cristiana Ronalda, a te su vijesti došle do čelnika Real Madrida koji će nastaviti raditi na najvećem transferu u povijesti Kluba. Inače, kao što piše u naslovu, ovo je prenijela vrlo pouzdana madridska Marca.

U početku su svi mislili da će Brazilac u Real Madrid doći tek u sezoni 2019-20, ali čini se da obje strane žele ubrzati transfer. Neymar je jučer stigao u Pariz kako bi nastavio s oporavkom da bude spreman za Svjetsko prvenstvo.

Mnogi sumnjaju u to da Neymar želi igrati s Ronaldom i Ronaldo s Neymarom, no bivši igrač Barcelone navodno želi novi izazov u karijeri, a to je igranje uz aktualnog osvajača Zlatne lopte. Igrao je već s Messijem i zadnju sezonu u Barceloni je bio njihov najbolji igrač. Vjerojatno bi se mogao izboriti i pored Cristiana, koji navodno isto tako ne bi imao ništa protiv toga da Brazilac dođe.

Cristiano je shvatio da bi dolazak Neymara povećao konkurenciju u ekipi i da bi to mogla biti dobra stvar. On bi uskoro trebao potpisati novi ugovor i bio bi nedodirljivi član prvih 11 unatoč Neymarovom dolasku. Uskoro će potpisati i novi ugovor.

Real Madrid želi održati i dobar odnos s Paris Saint-Germainom. Los Blancosi trenutno pregovaraju samo s igračem, ali sve će se pitati PSG.

Također, Neymar će sam morati odraditi puno posla. On će izvršiti pritisak na svoj trenutačni klub kako bi ga pustili u Španjolsku. Brazilac će ih nagovoriti da pristanu na njegovu prodaju i da odrede cijenu za njega.

Da se vratimo na odnos Ronalda i Neymara. Svi znamo da su njih dvojica jako dobri prijatelji. Sjetimo se samo dodjele nagrade The Best kada su objavljene brojne zajedničke slike Portugalca i Brazilca. Pa onda i utakmice na Santiago Bernabeuu između Madrida i PSG-a kada su dva napadača u nekoliko navrata razgovarali na terenu i bili zagrljeni.

Objavi komentar

0 Primjedbe