James se izjasnio gdje želi ostati


Kicker je doznao ključne stvari, barem po njihovim navodima i čini se kako cijela pričao oko povratka Jamesa u Real Madrid vodi samo u jednom smjeru, a to je zapravo ostanak u Bayernu!

Njemački list izvještava kako je James odlučio da nakon završetka posudbe želi ostati u bavarskom klubu. Govore kako je i sam igrač mislio da se neće najbolje uklopiti u klub, ali stvari su zapravo ispale daleko bolje od očekivanog i James sada želi ostati u Munchenu.

"Radim jako dobro, Njemačka ima dobru ligu i stadioni su uvijek puni. Došao sam ovdje sa drugačijim mislima o svemu ovome. Dobro sam, nadam se da ću ovdje ostati i osjećam se jako dobro."

Sa svojim igrama i nastupima James je izgleda stekao povjerenje svojih suigrača i ostvario je dobru vezu s navijačima koju namjerava održati i dalje. S obzirom da nema žurbe i da ima još jednu sezonu pred sobom, može vidjeti kako će se uklopiti u planove narednog trenera Bayerna, Nike Kovača, pa ako stvari ispadnu kao i do sada 2019. godine Bayern bi mogao za 42 milijuna eura otkupiti ugovor Jamesa od Real Madrida.

Objavi komentar

0 Primjedbe