Dva nova dokaza, Neymar od 260 miliona eura se približava Madridu!


Neymar je u centru pažnje i kada ne igra, AS je plasirao jučer novu priču oko njegovog potencijalnog transfera. Real Madrid i Neymar, možda i priča ovoga ljeta koja će se teško realizovati.

Negdje od januara su počele priče oko njegovog potencijalnog prelaska u redove aktuelnog šampiona Evrope. Real Madrid bi mogao da obori rekord ukoliko ga dovede, govorilo se i da je Neymar nezadovoljan i da jedva čeka da napusti PSG.

Povratak u Španiju djeluje kao najrealnija opcija, Real Madrid je poznat po tome što kupuje najveće zvijezde svjetskog fudbala i to ne samo na terenu, Neymar je svakako takav fudbaler. 

Jučer je španski AS plasirao priču da Florentino Perez po svaku cijenu želi u svom timu Neymara i da želi da završi transfer prije početka Svjetskog prvenstva. Pored toga, cijena bi bila nevjerovatnih 260 miliona eura.

Nije to sve, Neymar se sastao sa budućim fudbalerom Real Madrida, Viniciusom, njegovim sunarodnikom, AS je pisao da je razlog njihovog zbližavanja upravo potencijalni transfer Neymara među Galaktikose. Navodno Neymar nije trebalo da objavi fotografiju sa Viniciusom na društvenim mrežama, a činjenica da jeste mnogima dokazuje nezadovoljstvo u Parizu.

Ima još.

Neymar je jučre zapratio jednog od glavnih fudbalera Real Madrida, kapitena Sergio Ramosa. Učinio je to na Instagramu.

Njih dvojica su vodili velike bitke do prije godinu dana u španskom prvenstvu, nije moglo da se zamisli da Neymar zaprati nekoga od fudbalera Real Madrida, a upravo se to i desilo.

Objavi komentar

0 Primjedbe