Doznajemo: Sastanak u Madridu oko Neymara, u kombinaciju uključen i Lewandowski


Neymar je jasno poručio PSG-u da ovoga ljeta želi otići u Real Madrid, doznaje Goal. Međutim, klub koji ga je prije samo godinu dana kupio od Barcelone za 222 milijuna eura ga neće pustiti bez borbe.

Brazilčev agent Pini Zahavi se 13. svibnja u Madridu sastao s Florentinom Perezom, a sastanak je trajao čak tri sata. Dan kasnije, susreo je Neymarovog odvjetnika, a transfer iz pozadine gura dobro poznati javnosti - otac napadača.

Zahavi je od nedavno i agent Roberta Lewandowskog, a Poljak je uključen u čitavu priču oko Neymarovog transfera. U slučaju Neymarovog odlaska, Naime, Zahavi će PSG-u ponuditi upravo Lewandowskog.

PSG čitavu sezonu drži čvrst stav oko Neymara - ne žele ga pustiti. Međutim, iako ne žele odustati od borbe, čini se kako je i njima postalo jasno da će ga teško zadržati pa je Nasser Al-Khelaifi posljednje izjavio:

"Nitko i ništa nije veće od kluba, klub će uvijek biti na prvom mjestu, ako netko to ne prihvaća i nije sretan, onda bi trebao otići".

Ako Real uspije izgurati transfer do kraja, on sigurno neće biti kompletiran prije kraja Svjetskog prvenstva koje traje do 14. srpnja.

Neymar je propustio završnicu sezone zbog ozljede stopala, a iako nije igrao od veljače, u 30 je utakmica za PSG ove sezone postigao 28 golova.

Objavi komentar

0 Primjedbe