Dio tribina u Kijevu će biti prazan: Navijači Reala vratili su 2000 ulaznica za finale Lige prvaka


Polako nam se približava finalna utakmice Lige prvaka, koja će se igrati u subotu, između Liverpoola i Real Madrida, u Kijevu. Oba kluba dobila su po 16 626 ulaznica, a navijači Reala su vratili njih čak 2000.

Ulaznice koje su vratili navijači Reala ne mogu se proslijediti navijačima Liverpoola pa stoga postoji šansa da će jedan dio tribine biti potpuno prazan.

Razlog toga su previsoke cijene smještaja, ali i prijevoza. Cijene hotelskih soba i avionskih karata su previsoke, a to je naljutilo i Ukrajince, koji smatraju da tako stvaraju lošu sliku o njima. Ipak, postoje i oni dobri, koji su ponudili svoje kuće kako bi Madriđani besplatno mogli prenoćiti u Ukrajini.

No, puno veći problem su cijene avionskih karata jer se trenutno ne može pronaći niti jedna povratna avionska karta, od Madrida do Kijeva, za manje od 1000 eura.

I dok jedni krive avionske kompanije i hotele, drugi kao glavnog krivca vide Uefu.

"Ako bude praznih mjesta na stadionu u Kijevu, Uefa bi se trebala stidjeti. Potpuno razumijemo navijače Reala, koji bi možda kupili vraćene ulaznice, ali ne mogu si priuštiti smještaj i let. Organizacija ove utakmice je katastrofalna, a nadam se da će Uefa dobro razmisliti kako će organizirati iduća finala," rekao je predstavnik Liverpoolovih navijača, James McKenna.

Objavi komentar

0 Primjedbe