Cristianu Ronaldu na pregledu potvrđeno istegnuće desnog gležnja!


Cristiano Ronaldo ostao je u svlačionici na poluvremenu derbija s Barcelonom koji je završio 2:2. U prvih 45 minuta uspio je postići pogodak za 1:1, no pritom je došlo do ozljede gležnja desne noge.

Portugalac je danas odmah podvrgnut detaljnim liječničkim pregledima, a čini se da u Realu mogu odahnuti. Ozljeda ipak nije ozbiljnije naravi.

Štoviše, odmah je Cristiano počeo s rehabilitacijom i prvi dojmovi su pozitivni. Toliko da, u ovom trenutku, ne postoji bojazan da bi mogao propustiti finale Lige prvaka s Liverpoolom 26. svibnja.

No, u kraljevskom klubu neće ništa riskirati s njim pa svakako propušta ligaški dvoboj sa Sevillom u srijedu. U prvenstvu je ionako sve riješeno, nema smisla da ga se forsira s načetim gležnjem. Iako, nije isključeno da će se pojaviti na terenu prije finala u Kijevu. Realu su ostale još tri utakmice za odraditi u aktualnom prvenstvu.

Postojala je opcija da će Cristiano preskočiti El clasico kako bi ga se poštedjelo od potencijalne ozljede, ali Zidane je tu mogućnost odbacio uoči utakmice.

"Ako ćemo razmišljati o ozljedama, onda najbolje da ništa ne radimo do finala s Liverpoolom. Moramo nastaviti normalno s radom. Ligaške utakmice najbolja su moguća priprema za finale", poručio je prije nekoliko dana Zidane.

U međuvremenu je stradao Cristiano, ali srećom po Madriđane, ništa ozbiljno se iz toga nije izrodilo. I ove informacije o lakšoj ozljedi najbolja su moguća vijest za Real koji se u potpunosti koncentrirao na osvajanje 13. naslova europskog prvaka.

Objavi komentar

0 Primjedbe