AS: PSG odredio cijenu za Neymara


Španski list AS je upravo dojavio "bombu", PSG je odredio cijenu za Neymara, a Real Madrid je očekivano prvi pokucao na vrata.

Parižani su izgleda svjesni da će teško zadržati Neymara, pa još uvijek ostaje malo nejasno što je do ovog transfera uopšte i došlo.

No, da se vratimo u nekoliko mjeseci kasnije, odnosno danas, kada je stigla vijest da je PSG spreman da proda Nejmara za 260 miliona eura.

U madridske medije je procurilo da je jedan od izaslanika Real Madrida boravio prošle nedjelje u Rio de Janeiro i to nije bio prvi put da je posjetio Neymara u posljednje vreme.

Također, u cijeloj priči, iz sjenke djeluje i legendarni Ronaldo, koji takođe ubjeđuje Neymara da pređe u njegov bivši klub.

Odavno je poznato da je Neymar prava opsesija Florentina Pereza, koji po svaku cijenu želi mega zvijezdu koja će biti dostojna zamjena za Ronalda, kako na terenu, tako i u marketinškom smislu.

Perez želi da iskoristi činjenicu da se Neymar pokajao zbog svoje odluke da ode u Pariz i da silno želi povratak u Španiju.

U Barceloni su za njega vrata zatvorena zauvijek, Real Madrid djeluje kao jedina opcija, ne samo u Španiji već i čitavoj Evropi.

Pitanje je samo da li će do transfera doći ovog ili narednog ljeta?

Objavi komentar

0 Primjedbe