Zidane: "Moja budućnost ne ovisi o Ligi prvaka, već sam rekao da želim ostati"


Zidane se prije sat vremena obratio medijima uoči utakmice protiv Bayerna, a trener je govorio o ozlijeđenim igračima i analizirao sutrašnju utakmicu.

Utakmica sezone? "Ovo je polufinale i znamo koliko je važna utakmica. Moramo raditi kao i prije, biti koncentrirani i odlučni. Rezultat iz prve utakmice je vrlo dobar, ali moramo dobro igrati i sutra. Želimo u finale!"

Nacho i Isco? "Trenirali su s ekipom i spremni su. Najvažnije je da smo svi na 100%."

Pozicija desnog beka? "Ne želim o tome, vidjeti ćemo sutra. Imam puno opcija, a svaki igrač želi igrati."

Nacho na desnoj strani? "Već je mjesec dana ozlijeđen, ali je trenirao u zadnjih par dana. Fizički je spreman. Slična situacija je i s Iscom. Ne želimo riskirati s njima, najvažnije je zdravlje, a onda sve ostalo."

Domaće utakmice? "Kada bih mogao birati, uvijek bih igrao na Bernabeuu. Sretan sam što ćemo igrati pred našim navijačima."

Vaša budućnost? "To ne ovisi o osvajanju Lige prvaka. Želim nastaviti u ovom klubu, ali sada je najvažnija sutrašnja utakmica. Svi smo fokusirani na Bayern. Na kraju sezone možemo pričati o svemu."

Finale u Kijevu? "Znamo da je nevjerojatno igrati u Ligi prvaka. Želimo dati sve od sebe kako bi došli do tog finala. To je naša motivacija."

Marcelo? "On je vjerojatno jedan od naših najvažnijih igrača i donosi puno toga ekipi. Pomogao je u ispisivanju povijesti ovog kluba. Važan je za momčad i sretni smo što je tu s nama."

Benzema? "Dobro je. Nisam imao vremena za poseban razgovor s njim. Svi razmišljamo samo o sutrašnjoj utakmici i to je sve."

Liga i Liga prvaka? "Rezultati čine razliku. Ponekad stvari krenu u krivom smjeru i to je normalno. Za loše rezultate je odgovoran trener. Nismo zadovoljni zbog onoga što smo postigli u ligi i moramo to popraviti."

Tko je izdominirao ove sezone? "U ligi je to očito Barcelona. Oni su zasluženo prvaci i moramo im čestitati. Mi možemo u finale, ali još uvijek nismo tamo. Barcelona je osvojila dva trofeja i ima sjajnu sezonu. No, nas zanima samo naša utakmica sutra."

Bayern? "Bayern neće odustati. To je sjajan klub i svjesni smo toga. Moramo biti spremni kao nikada i odigrati sjajnu utakmicu. Bayern će isto tako pokušati odigrati dobro, ne sumnjam u to."

Objavi komentar

0 Primjedbe