Theo: "Derbi je uvijek posebna utakmica"



Theo Hernández je dao intervju za Codereu Apuestasu, raspravljajući o nadolazećem sukobu s Atléticom (nedjelja, 16:15 sati): "Derbi je uvijek posebna utakmica. Moj brat igra za njih i još je čarobnija od normalnog derbija, nevjerojatno je. Ponekad se zavaravamo, ali mi se dobro slažemo i ne raspravljamo o derbiju kod kuće. Natjecat ćemo se najbolje što možemo u svakoj utakmici. Igranje protiv Atlética daje motivaciju i teško ćemo se boriti u pokušaju da pobijedimo."

"Osjećam se dobro. Vrlo sam sretan što je ova sezona otišla i sada moram raditi naporno da nastavimo na isti način. Real Madrid je golem klub. Bilo je teško boriti se za priliku, ali je sve bolje s vremenom i jako sam sretan."

Santiago Bernabéu? "Kad je Real Madrid želio mene u timu, nisam imao druge opcije. Za mene, to je najbolja ekipa na svijetu. Sada moram nastaviti rasti i ostati ovdje ostatak karijere. Bio sam jako nervozan kad sam prvi put igrao na Santiago Bernabeu, ali se osjećam opušteno cijelo vrijeme."

San se ostvario? "Poziv iz Real Madrida bio je najljepši i najsretniji trenutak mog života. Sanjao sam da ću nastupiti u  Real Madridu, i kao osoba i igrač, a ako to moram raditi, moram svakodnevno raditi i dati svoje najbolje."

Objavi komentar

0 Primjedbe